Over

Voedselzandloper.be is een website over het boek De Voedselzandloper van Kris Verburgh en over het concept de voedselzandloper als alternatief voor de schijf van vijf. Voedselzandloper.be is níet gelieerd aan Kris Verburgh, danwel de uitgever van het boek. Het is een platform door en voor onafhankelijke geesten om meningen en ervaringen uit te wisselen over de voedselzandloper.

7 reacties op “Over

 1. Er wordt in het boek vermeld dat de gekleurde voedselzandloper via de site voedselzandloper.nl te downloaden is. Waar staat deze pdf op de site?

 2. Geachte meneer Verburg,

  met groote interesse en belangstelling heb ik Uw boek(net) gelesen. Meteen heb ik het boek vrienden en familie aanbevolen, maar in Duitsland (war ik geboren en getogen ben) lukt dat niet omdat er geen vertaling is. Bij deze zal ik me graag willen aanbevelen om dit leuke werk te doen.
  met vriendelijke groet

  A. de Krijger

 3. Beste,

  In het boek verwijs je naar verschillende voedingssupplementen. Overal waar je kijkt kan je die supplementen kopen in verschillende vormen, geuren en kleuren. Zelf bij de apotheek. Zijn er hier bepaalde merken die we beter vermijden of kan je bepaalde produkten aanbevelen?

  Mvg,
  Mark Van den Borre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *